Domeinen

Wij hebben de afgelopen 10 jaar meer dan 50 projecten en meerdere kleinere opdrachten voltooid bij klanten in branches zoals: verzekeringen, financiën, automotive, ict, logistiek, transport, kinderopvang, bibliotheekwerk, hoveniers, productie, energie, cultuur, gemeentelijke overheid.

In ons team hebben wij kennis van bedrijfskunde, organisatiekunde, bestuurskunde, procesmanagement, management en leiderschap, psychologie, HRM, marketing, communicatie en verkoopmanagement.

Markt

Wij kunnen u helpen nieuw beeld te vormen op uw markt door marktonderzoek, klantonderzoek, customer journey onderzoek, klantwaarde- en data analyses. Daarnaast ontwerpen en begeleiden wij sessies met uw medewerkers om een gedeelde visie op en draagvlak voor commerciële uitdagingen tot stand te brengen. Waar gaat u voor en waar staat u voor?

Strategie

Business canvas-sessies, maar ook brown-papersessies of welke vorm van brainstorming het best past, kunnen u en uw team helpen uw gedachten te ordenen, vervolg onderzoek te doen en keuzes te maken. Wij kunnen deze sessies begeleiden, u adviseren over en ondersteunen bij de implementatie van deze keuzes als het gaat om de inzet van talenten in uw organisatie.

Proces

Procesanalyse en het proces van herontwerp van uw bedrijfsprocessen geven veel nieuwe inzichten.

Wij kunnen u helpen uw processen te verbeteren door deze te analyseren, maar vooral ook door deze samen met uw medewerkers tegen het licht te houden. Wij werken altijd “client centered” en stellen daarom uw klant centraal bij het verbeteren of herinrichten van uw processen.

Organisatie

Wij kunnen u helpen uw organisatie te verbeteren; duurzaam voor de uitdagingen die voor u liggen, maar ook voor uw medewerkers. Wij hebben ervaring in het vergroten van zelfsturing en het samenstellen van effectieve teams die samen uw organisatie vormgeven. Wij hebben instrumenten ontwikkeld en succesvol toegepast voor Sociale Innovatie en Duurzame Inzetbaarheid.

Mens

Wij helpen u aan beeld bij talent door psychologisch onderzoek en voegen dit indien gewenst samen tot een talentdashboard.

Onze organisatiescan “de Menselijke Factor” geeft beeld bij de verschillende facetten van de bevlogen medewerker en wat u kunt doen om deze bevlogenheid aan te wakkeren.

Wij hebben ervaring met het plegen van zogenaamde interventies, waartoe wij groepssessies kunnen houden in meerdere vormen, maar ook nieuwe vaardigheden kunnen trainen en de ontwikkeling van medewerkers kunnen stimuleren door coaching (EMDR/ACT), intervisie en supervisie.