Klantervaringen

Klantvertrouwen komt te voet en gaat te paard. Wij zijn er trots op dat wij meestal een jarenlange relatie kunnen onderhouden met onze klanten. Onze klanten maken ons tot wat wij zijn. Wanneer wij feedback vragen, krijgen wij meestal terug dat onze snelheid, helderheid en maatwerk redenen zijn waarom klanten voor ons kiezen. De laatste jaren komt daar persoonlijke betrokkenheid en slagkracht in implementatie van adviezen bij.

Bij Berckenroode werken ze met bestaande, gefundeerde modellen, maar daar geven ze wel een eigen twist aan door de modellen in de context van de organisatie te plaatsen. Op deze manier leveren ze maatwerk. Daarnaast is de combinatie van de zakelijke, commerciële kijk op de wereld en de menselijke factor heel rijk.
Berckenroode onderscheidt zich door kritisch mee te denken over je vraag. Ze diepen je vraagstuk uit om te achterhalen wat je écht nodig hebt. Zo houden ze je als organisatie ook scherp en leidt hun dienstverlening tot het verbeteren van je eigen kwaliteit. Daarnaast is het fijn dat ze flexibel zijn en maatwerk leveren. Ze passen hun aanbod keer op keer aan op wat je nodig hebt, om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ik heb hen leren kennen als adviseurs met een duidelijke beroepsethiek. Dat maakt de samenwerking prettig.
In plaats van zelf de volledige regie te houden, koos Berckenroode ervoor om onze eigen mensen vanuit het changeteam de trainingen te laten geven. Dirk-Jan heeft ons natuurlijk geholpen bij de inhoud van de trainingen en medewerkers ook gecoached hoe ze zo’n training nu het beste kunnen geven. Maar de training zelf werd door onze eigen mensen gedaan. Dirk-Jan liep dan rond als regisseur. Hij observeerde en koppelde terug aan degene van het changeteam wat goed ging of hoe ze zaken anders aan konden pakken. Dat was wel heel bijzonder”.
Berckenroode en haar medewerkers, zijn kwalitatief uitstekende en flexibele gesprekspartners voor het verzorgen van een training op maat, exact gericht op de gewenste competentie verbetering van de organisatie en haar medewerkers, waarbij tevens oog is voor (cultuur)verbetering in de onderlinge samenwerking.
Wij hebben de eerste fases van een veranderingstraject van onze afdeling klantcontact achter de rug en zijn nu bezig met de implementatie ervan. Berckenroode heeft ons hierbij begeleid. Het traject was intensief en soms ook confronterend, maar dankzij de deskundige en fijne begeleiding zijn we er in geslaagd om patronen te doorbreken en een plan te ontwikkelen waar iedereen achter kan staan. Wij zijn blij dat wij de keuze voor Berckenroode hebben gemaakt!
Ik had hen 5 jaar eerder moeten inschakelen. Ze geven scherp advies. Het belangrijkste vind ik, dat ze ook in staat zijn een implementatieplan te maken en te helpen bij de implementatie zelf
In een transitieproces komen sterke krachten los. Dat vraagt om ervaren en sterk betrokken begeleiders. In de mensen van Berckenroode hebben wij die waardevolle partner gevonden . Vooral de gedrevenheid en verbondenheid van Petra dragen bij aan het succes van ons sociaal-innovatieproject “Met plezier één team”
Wat ik wel heb geleerd door het project is dat je geen concessies moet doen als het gaat om de keuze voor personeel. Je moet de juiste man op de juiste plek hebben.
Working with Berckenroode showed to be an excellent choice. Their work has helped to get an excellent profile of our employees through assessments. They were advisors on team compositions and were able to give specialised advice based on the particular needs of the company.
Dirk-Jan is a true people trainer, very sensitive and able to establish impact.
Berckenroode zorgt als gespreksleider voor de tools, begeleiding en advisering, zodat we zelf makkelijker en sneller de handschoen kunnen oppakken
Keer op keer weten zij feilloos de cruciale punten in de persoonlijkheid van kandidaten bloot te leggen
We have hired Berckenroode to roll out change programs to improve leadership, empowerment and personal engagement. Always surprising with new creativity
Zij ondersteunen ons al jaren in onze keuzes om de juiste mensen op de juiste plek te vinden. Dit altijd op integere wijze naar zowel ons als ook de kandidaat.
Jullie persoonlijke benadering werkt zeer verhelderend. Dit werkt zeer prettig.